LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

VIDOVO 2008.-Dan fotografije i filma u Pitomači 08.lipnja 2008. - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

09.06.2008., ponedjeljak

VIDOVO 2008.-Dan fotografije i filma u Pitomači 08.lipnja 2008.

fvk


U nedjelju 8.lipnja u prostorijama Foto video kluba "Mirko Lauš" održan je tradicionalni "Dan fotografije i filma" kojim se za svako Vidovo predstavljaju novi fotografski i video radovi članova kluba.
Dan fotografije i filma Foto video kluba "Mirko Lauš" iz Pitomače
Kao i svih dosadašnjih godina,prostorije kluba bile su premalene da prime sve zainteresirane posjetitelje kojima je bio prezentiran bogat program.Uz pozdravni govor načelnika Općine Pitomača Željka Grgačića Dan filma i fotografije otvorio je voditelj kluba Zdravko Jakupec.
Prigodni govor održao je i proslavljeni hrvatski fotograf i filmaš,član Hrvatskog filmskog saveza g.Kruno Heidler koji je pohvalio ovogodišnju izložbu slika i rad filmske grupe.Na projekciji dječjih filmskih radova bili su prikazani filmovi nastali u okviru filmskih radionica održavanih u klubu u zadnjih nekoliko mjeseci(Ručak na otvorenom,Teška noć,Svađe su uzaludne,Veliki prasak,Moderna legenda i Vještica) te filmovi koji su premjerno bili prikazani 8.ožujka povodom 3.rođendana kluba sa imenom proslavljenog pitomačkog filmaša Mirka Lauša.
Na projekciji odraslih članova prikazana su tri jednominutna filma te dugoočekivana premijera novog nastavka Štefine i Ivine pod orginalnim nazivom"Štefina i Ivina 2".Zadnja projekcija bila je reportaža s nedavnog putovanja u talijanski grad Treviso,gdje su članovi kluba bili jedini hrvatski predstavnici na CIAK-u -međunarodnom festivalu dječjeg filmskog stvaralaštva.
Poslije filmova,posjetitelji su mogli razgledati izložbu fotografija odraslih i dječjih članova.

fvk


- 21:20 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.